On se vaan kivaa tämä nykyaika, kun ei tarvitse olla mökilläkään nettipimennossa, kun on läppäri ja langaton yhteys ;)

Sitten viime kirjoituksen jälkeen olemme kyllä tehneet vaikka ja mitä (mm. olleet GouGoun kanssa AD-kokeessa ja epävirallisessa agility-kilpailussa), mutta keskittynen nyt kuitenkin kertomaan ihan lähi päivistä.

Viime maanantaina meiile tuli vierailevaksi tähdeksi Nestori, yksi vuotias bokserin rakkauslapsi. Nestorin isäntäväki lähti valloittamaan Fuji-vuorta Japaniin ja niinpä Nestori viettää nyt kaksi viikkoa luonamme. Tytöt nyt tietenkin ottivat sen oikein hyvin vastaan, GouGou suorastaan riemukkaasti, mutta Gismo ei tosiaankaan riemastunut. Kovasti se koittaa komentaa nuorisoa olemaan järjestyksessä ja toisinaan musta tuntaa, että se raukka joutuu olemaan vähän liikaakin herran (tai siis neidin, siis minun) nuhteessa, sillä en uskalla antaa sen komentaa "loppuun asti", ettei tule ruumiita... Alkuunsa sai Gismo olla koppa päässä, mutta nyt se jo otta sen verran lunkisti reviirilleen tulleen vieraan uroksen, että luotan sen pystyvän välttämään Nestorin tappamisen. Gismo kulki työpäivät ainokaisena mulla mukana töissä ja taitettiin työmatkat fillarilla, joten ei tarvinnut töistä palattuani liikuttaa kuin kolmen koiran erä.

Eilen tultiin sitten mökille ja Goun ja Nestorin mä olen "parkkeerannut" tuonne koiratarhaan remuamaan, Gismon juoksunaruun ja Greta töpsöttelee tapansa mukaan meidän äiteen perässä vapaana.

Käytiin tuossa äskön ajamassa jäljet. Gismo ja Gou ajoi molemmat noin kaksi tuntia vanhat jäljet ja molemmilla meni oikein hienosti. Goulla toki oli vauhtia, mutta pysyi kuitenkin oikein hyvin jäljellä ja suoriutui kulmistakin mainiosti, ainoastaan esineet hieman tökki: meinasi mennä joka esineestä yli haisteltuaan niitä hetken, joten jouduin komentamaan sen niille maahan. Täytyy laittaa mietintämyssy päähän, että miksi kummassa näin, onko palkat esineiltä olleet liian huonot vai missä mättää?? Nytkin -niinkuin useimmiten- saivat viimeiseltä esineeltä iltaruokansa. Teinpä sitten Nestorillekin makkararuudun. Tai ei siellä mitään makkaraa ollut, vaan sellaisia koirannamilastuja pilkottuna. Ne eivät tainneet olla Nestorille mikään paras mahdollinen palkka, koska ei sillä riittänyt motivaatiota etsiä niitä kovin pitkään, mutta oli ne sentään jokseenkin kiinnostavia. Seuraavalla kerralla otetaan vaan jotain vielä parempaa namia peliin...

nestori014.JPG

Nestori tulopäivänään tarkistamassa pihapiiriä